Nebankovní hypotéka i pro podnikatelské účely

Rádi byste si založili firmu nebo podpořili již váš fungující podnikatelský záměr? Potřebujete se zbavit dluhů nebo exekucí? V takovém případě nepomůže nic jiného, než nějaký výhodný úvěr. Říkáte, že v bance jste to již zkoušeli a ta vám nepůjčí?

peníze

Ještě pořád nemáte prohráno, protože na vás čeká nebankovní hypotéka.
Její výhody jsou obdobné, jako v bance úrok je možný při splnění určitých podmínek již od 4% ročně. Také splatnost dlužné částky je možná až na maximálně 30 let, díky čemu si vše přizpůsobíte vaší aktuální situaci.
Co je potřebné k získání splnit je ručení nemovitostí a podle její tržní hodnoty můžete získat až 70%. Díky tomu získáte spoustu peněz, které vyřeší vaše potřeby, problémy i sny.

Je možné úvěr získat i při záznamu v registrech dlužníků?
Častým problémem, který znemožňuje získat jakýkoliv úvěr v bance, jsou registry dlužníků. Jakmile máte nějaký takový záznam ať už v registru bankovním nebo nebankovním, tak banka peníze nepůjčí. Jak je to tedy v případě žádosti u nebankovních společností?

úspory

V případě tohoto produktu, který poskytují nebankovní společnosti, jsou podmínky mnohem shovívavější a šanci získat peníze mají i lidé s takovým záznamem. Dokonce ani bonita není zkoumána natolik přísně, abyste nemuseli projít.
V případě, že na peníze spěcháte, tak vás potěší forma podání žádosti, která je možná také online. A aby toho nebylo málo, tak již do 24 hodin budete znát odpověď, jestli máte šanci peníze získat. Následně jde již o záležitost několika málo dní a máte peníze na svém účtu.

Peníze můžete využít na cokoliv a to dokonce na případné dluhy či exekuce. Je možné také vyřešit nevýhodné půjčky konsolidací.
Šance získat potřebný obnos peněz za výhodných podmínek a vyřešit tak jakoukoliv finanční situaci. Podání žádosti vás nebude nic stát, takže stojí za to zkusit štěstí.